Tekstschrijver

Het is de toon die de muziek maakt

Op zoek naar een tekstschrijver? Eentje die zich in kan leven in de lezer? De ongeschreven regels kent van persberichten, facebookberichten, SEO-blogs, landingspagina’s of websitepagina’s? Aangenaam kennis te maken, ik ben Nahdie en je bent bij mij aan het juiste adres. 

Met mijn enthousiasme en inlevingsvermogen is er geen enkele tekst waar ik me niet aan durf te wagen. Of het nu om de meest kekke wc-borstel draait, een uitvaartcentrum of de nieuwste sokjes voor newborns, ik schrijf een passend verhaal en activeer de lezer. Het mooie aan dit alles? Ik vind het óók nog eens superleuk om te doen!

Inmiddels heb ik ruim vier jaar ervaring in het schrijven van teksten en dat werpt zijn vruchten af. Textbroker heeft mij een viersterrenclassificatie gegeven, dat geeft je allicht een beeld van mijn kwaliteiten. Uiteraard blijf ik me ontwikkelen op het gebied van teksten schrijven, ik wil er namelijk een echte badass in worden. Dat ontwikkelen doe ik onder andere door de studiebanken weer in te gaan, ik zit nu in mijn eerste leerjaar voor Docent Nederlands en het is onwijs leerzaam en verfrissend. No worries, ik ben niet van plan om fulltime het onderwijs in te gaan, want ik vind dit freelancen veel te leuk. Daarentegen kan een onderwijsbevoegdheid hebben nooit kwaad.

Ik heb een portfolio samengesteld met teksten die ik de afgelopen jaren heb geschreven. Mocht je hier interesse in hebben, laat ik je die graag zien. Dat kan simpel en makkelijk via het contactformulier. 

Interesse in samenwerken? Leuk! Neem contact op en we bespreken de mogelijkheden. Uiteraard denk ik graag met je mee. Spoedje? Dan is bellen sneller: 0657463647.

Hopelijk tot snel!

Prijs afhankelijk van opdracht

Contact

Drink een kop koffie, denk na, zoek voorbeelden. Of neem contact op. Nahdie denkt graag met je mee. Spoedje? Dan is bellen sneller. Telnr: 06 57 46 36 47

Nahdie ter Haar Events & Communicatie

Bartelinksgang 34
7151 CW EIBERGEN

Kvk: 71117741
BTW-ID: NL002276232B94

Contactinformatie

+(31)6 574 636 47

Meer weten over FestivalMakkers? Bezoek de website: www.festivalmakkers.nl of stuur een bericht via het contactformulier!

Open chat